Jewelry

Jewelry

Zag

De Parijse ontwerper-fabrikant Zag heeft de collectie gebaseerd op de huidige trends met een vleugje eigenzinnigheid. De sieraden zijn van Stainless Steel en van een zeer goede kwaliteit. Verkrijgbaar in zilver-, goud- en rosé plating.

Camps & Camps

De ontwerpen weerspiegelen de sterke en unieke karakter van elke vrouw. Sterk, zacht, uniek en standvastig. Camps & Camps is intrinsiek verbonden aan het zelfvertrouwen beeld van vrouwen in de mode waar grote gebaren en rijke materialen prominent zijn. Camps & Camps oorbellen zijn er in verschillende kleuren en maten.

Laatste berichten over Jewelry

Winterfair Pand-Zuid 2019

Winterfair 2019 In samenwerking met verschillende lokale ondernemers maken wij deze winterfair tot een gezellig festijn! De fair gaat plaatsvinden op 1 december 2019 tussen 12.00 uur en 17.00 uur in Pand-Zuid aan de Zuiderkade 14a in Emmeloord  

Nieuwsbrief september 2019

Hierbij onze tweede nieuwsbrief waarbij wij het laatste nieuws met jullie willen delen. Shoppingdiner Het is door de vakantie alweer even geleden maar onze laatste evenement was onze shoppingdiner met als thema Thais afgelopen 27 juni.

Nieuwsbrief juni 2019

Hallo, hier onze eerste nieuwsbrief van Pand-Zuid Conceptstore! We zullen hiermee een kleine terugblik werpen op de evenementen die zijn geweest en natuurlijk wat nog in het verschiet ligt! 

Lentefair 2019

Dit voorjaar organiseren we in samenwerking met meerdere verschillende lokale ondernemers een gezellige lentefair! De fair gaat plaatsvinden op 25 mei 2019 tussen 12:00 uur en 17:00 uur in Pand-Zuid aan de Zuiderkade 14a in Emmeloord Pand-Zuid staat deze middag bol van de ambacht en vol van heerlijke lekkernijen en verwennerij voor lichaam en geest.