Onze winkel

Onze missie is trends en hippe ontwikkelingen in Food, Fashion en Living dichterbij te brengen.

PAND-ZUID Emmeloord

Bij Pand-Zuid kun je slagen voor een volledige outfit. Comfortabele en stijlvolle kleding voor de casual look maar ook voor feestelijke aangelegenheden.

Wil je je interieur mooi inrichten en/of aankleden? De laatste trends op het gebied van Home & Living vind je bij ons!

De conceptstore is gevestigd op een unieke locatie in Emmeloord, gelegen aan het water (De Urkervaart) en op loopafstand net buiten het centrum. (voormalig Zeilmakerij Lampe)

Onze Winkel

Het prachtige en op het zuiden gelegen pand, dat natuurlijk wordt verlicht door haar vele ramen, in combinatie met de ruime opzet van de winkel, geeft je het gevoel van rust en thuiskomen. Het is hierdoor ontspannen en relaxed winkelen.

In onze winkel vind je naast ons assortiment design meubelen van onder andere HK-Living en Madam Stolz (Living) gecombineerd met kledingmerken als NÜ Denmark, Otto’damé en jeans van Bianco Jeans (Fashion) de mogelijkheid van het nuttigen van een heerlijk kop koffie met onder andere rijk belegde broodjes (Food).

Wij richten ons, betreffende de kleding, op de zelfbewuste vrouw die midden in het leven staat. Er is bewust gekozen voor Nederlandse en Deense merken in zowel de kleding en de homedecoraties en accessoires.

Jarenlange ervaring in de mode en woonideeën hebben laten zien dat een comfortabele pasvorm qua kleding en een goede prijs-kwaliteit verhouding van goederen in het algemeen veel waardering krijgt en dit vind je dan ook weer terug in onze winkel. Hierbij past persoonlijke aandacht wat wij erg belangrijk vinden; tijd voor elkaar.

Bovenstaande wordt nog eens extra ondersteund door de mogelijkheid om samen of alleen even te kunnen zitten en te genieten van de heerlijk rijk belegde broodjes en warme dranken onderwijl in gesprek of wegdromend bij het uitzicht over het water in het warme zonlicht.

Om een zo optimale beleving te creëren hebben we gekozen voor een ruime, natuurlijke en comfortabele opzet en is hierdoor volledig onderscheidend van andere winkels in een winkelstraat. Zo krijgt al het moois zijn aandacht in een heerlijke ontspannen sfeer. We hebben bovenstaande facetten samen laten komen in één unieke manier van winkelen.

Wij heten iedereen hartelijk welkom in PAND-ZUID te Emmeloord. Je kunt voor de deur parkeren ;-).

Bedrijfsfilm Pand-Zuid Conceptstore Emmeloord