Nieuwsbrief september 2019

Hierbij onze tweede nieuwsbrief waarbij wij het laatste nieuws met jullie willen delen.

Shoppingdiner

Het is door de vakantie alweer even geleden maar onze laatste evenement was onze shoppingdiner met als thema Thais afgelopen 27 juni.

Ontzettende leuke reacties gekregen achteraf en wij hebben ook ontzettend genoten.

 

Collectie

De najaarscollectie is zo’n beetje binnen. Zowel Nü Denmark als Rue de Femme komen eraan. Maar we hebben ook mooie nieuwe merken als Tessa Koops en Braez. Daar is al heel enthousiast op gereageerd.

Reden te meer om alles eens mooi te laten zien op onze modeshow.

Zaterdag 5 oktober gaan we zoals gebruikelijk onze collectie laten zien met onze prachtige diverse modellen. We doen het deze keer ook in samenwerking met Bella Bodyfashion uit Urk. Zij hebben prachtige lingerie en deze zal ook getoond worden door diverse modellen van Bella Bodyfashion.

Tevens alweer ons twee jarig bestaan van Pand Zuid Conceptstore. Reden te meer om hierbij aanwezig te zijn!

Keuken

Vorige keer hebben we al even gesproken over onze nieuwe aanwinst in de keuken; Paul van Staveren. Naast dat hij uiteraard voor zichzelf aan het ontwikkelen is zijn wij er trots op dat wij als “Pilot Store” als eerste van Nederland mogen aanbieden de Al Teglio; het koolhydraat arme broodje.

Bij deze geweldige ontwikkeling hoort een nieuwe naam en logo en deze zullen we bekend maken op onze modeshow zoals Paul deze in de markt gaat lanceren. Daarnaast krijgt iedereen het ook te proeven op de modeshow.

Dit heerlijke luchtige broodje staat met diverse toppings ook op onze lunchkaart.

Agenda

Zaterdag 05 oktober as van 14:00 tot 16:00;  natuurlijk de modeshow waar ik al eerder over heb gesproken, zet ‘m in je agenda.

Opgave gewenst zodat wij rekening houden met voldoende zitplaatsen.

Donderdag 17 oktober; Onze eerstvolgende Shopping Diner staat dan gepland.

We beginnen met een welkomstdrankje om zes uur.

Het thema deze keer is; Duits (denk oktoberfesten)! (En nee het wordt geen Bratwurst)

Onze shoppingdiners zijn normaliter alleen voor vrouwen maar deze keer zijn ook de mannen welkom.Uiteraard tijdens het “shop” gedeelte kunnen de mannen in de bar een biertje drinken in het hart van de keuken waar Paul van Staveren ons helpt bij het diner.

Aansluitend gaan we allemaal aan onze mooi gedekte tafels een drie gangen diner genieten.

Mocht je hiervoor willen opgeven samen met je moeder, vader, man,  collega’s of vriend of vriendinnen. Dan kun je ons bellen op 0527-745953 of mailen naar info@pand-zuid.nl

 

We wensen jullie een inspiratievolle groet,

 

Yolanda en Vivienne

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published