Nieuwsbrief juni 2019

Hallo, hier onze eerste nieuwsbrief van Pand-Zuid Conceptstore!

We zullen hiermee een kleine terugblik werpen op de evenementen die zijn geweest en natuurlijk wat nog in het verschiet ligt! Deze nieuwbrief is bedoeld voor diegene die toch op de hoogte wil blijven wat er bij ons speelt maar niet “druk” is met social media.

Lentefair

Afgelopen 25 mei hebben we onze tweede fair afgesloten. Wat was het weer een succes. We hadden vrijwel allemaal nieuwe standhouders vergeleken met de winterfair. Het was een lentefair zoals je hoopt; massages, bodytan, sieraden, nieuwe en hippe ontwerpers op gebied van design en woninginrichting en veel bloemen en planten!!

Alles hebben we nog sfeervoller kunnen maken door er live muziek aan toe te voegen en dankzij het mooi weer was ons terras aan het water druk bezet.

Collectie

De hoogzomercollectie van Nü Denmark als Rue de Femme is binnen en American Vintage komt deze week er aan. Genoeg reden om even binnen te wandelen voor onze mooie uitgebreide zomercollectie.

Keuken

Onze keuken heeft de afgelopen maanden een flinke uitbreiding gekregen. Naast dat wij hiervan optimaal gebruik kunnen maken voor onze lunchkaart en huisgemaakte gebak. Is deze ook in gebruik genomen door niemand minder dan Paul van Staveren. Hij zal deze keuken gebruiken als innovatiekeuken en voor zijn workshops. Mocht je interesse hebben in een workshop dan kun je ons via de winkel benaderen en dan zullen we je in contact brengen met Paul.

Zijn nieuwste innovatie is Al Teglio; hiervan hebben we al een klein voorproefje kunnen nemen op onze lentefair. Dit koolhydraatarme broodje komt ook binnenkort op onze lunchkaart. Tevens is er gelegenheid om deze in platen van 16 stuks af te nemen voor een catering of een feestje bij jou thuis. Ook hiervoor kun je via de winkel je wensen doorgeven.

Agenda

Onze eerstvolgende Shopping Diner staat gepland op donderdag 27 juni aanstaande. We beginnen met een welkomstdrankje om zes uur. Het thema deze keer is; Thais!  Mocht je hiervoor willen opgeven samen met je moeder, collega’s of vriendinnen.

Dan kun je ons Bellen op 0527-745953 of mailen naar info@pand-zuid.nl

We wensen jullie een inspiratievolle groet,

Yolanda en Vivienne
PAND-ZUID

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published