Modeshow Lente-Zomer 2018 Pand-Zuid

De eerste modeshow in Pand-Zuid is een feit. De show werd begin maart via sociale media bekend gemaakt en de reacties hierop waren veel belovend. Gaandeweg in de weken daarna kwamen er steeds meer aanmeldingen binnen en zodoende werden de voorbereidingen getroffen. Spannend, spannend, spannend!

Afgelopen zaterdag was het dan zover,  vriendinnen, zussen en moeders met dochters namen plaats in de winkel en hier en daar was er zelfs een man te bespeuren tussen het publiek.

Helemaal in de stijl van Pand-Zuid is de modeshow verlopen. In een ongedwongen en ontspannen sfeer werden er vier verschillende rondes gelopen;  Natural, Colour, Black en Denim.

Pand-Zuid Conceptstore Emmeloord - Modeshow Lente/Zomer 2018
« van 26 »

Fotografie: Jeanette Tiemens 

De modellen liepen door de gehele winkel en langs het publiek die vanaf de zijlijn de kleding konden aanschouwen en zich een goede voorstelling konden maken van de verschillende outfits die werden gepresenteerd. Leuk was het te zien dat de mensen onderling veel interactie met elkaar hadden, er was veel te bespreken!

Tussen de rondes door werden de gasten verwend met verschillende lekkernijen.

De verschillende modellen met ieder hun persoonlijke authentieke eigenschappen maakte de show tot één geheel. Het onderscheid in postuur, leeftijd en lengte maakte het dat je goed kon je zien of de outfit wel of niet bij je paste, precies de reden waarom Pand-Zuid deze modeshow heeft wil laten zien.

Al met al is het een hele leuke en gezellige middag met elkaar geworden.

Pand-Zuid Modeshow

Zaterdag 24 maart 2018, Emmeloord