Pand-Zuid Fashion update voorjaar 2018

Fashion Update Voorjaar 2018

Pand-Zuid aan de Zuiderkade in Emmeloord wordt steeds meer een ontmoetingsplek. Eigenaresses Vivienne Kemper en Yolanda Bosman zijn enthousiast.

‘Vriendinnen spreken hier af, in de lunchpauze, na het werk of op een vrije dag om inspiratie op te doen , samen lunchen of kleding passen. Regelmatig vernieuwen is voor ons daarom heel belangrijk, zodat onze gasten blijven komen en opnieuw geïnspireerd kunnen worden.’

Bij Pand-Zuid kun je voor een complete outfit terecht van kleding tot schoenen, tassen, sieraden en andere accessoires. De trends voor het voorjaar zijn pastel, de zonnige kleuren rood en geel , lange jurken, kant en korte shortjes. ‘Kleding moet je mooier maken’, vinden Vivienne en Yolanda.

‘Het moet iets toevoegen. Bij ons heb je volop de gelegenheid rustig te passen en te combineren tot je er blij van wordt. Je kunt bij ons hiervoor rustig de tijd nemen en tussendoor genieten van een lekker kopje koffie met zelfgemaakt cake of een dagverse lunch. Elke tien weken vervangen we onze lunchkaart, zodat ook deze verrassend blijft met gerechten van het seizoen.’

De woontrend voor de zomer is beleving en frisse natuurlijke kleuren als licht- en donkergroen en warme aardetinten als terracotta, goud en dieprood. Planten blijven super hip. In de serviezen zie je lichtgroen en materialen als bamboe terug. Onze nieuwe hippe merken zin Urban Nature en Vanilla Fly.

Pand-Zuid Conceptstore is gevestigd vlakbij de fietsbrug van de Zuiderkade naar wijk De Zuidert op een unieke locatie aan de Urkervaart in Emmeloord, op loopafstand van het centrum en de winkels aan de Zuiderkade.

Om op de hoogte te blijven van de events die Pand-Zuid organiseert, de updates van kledingcollectie en de tussentijdse aanvullingen op de woonaccessoires volg je hen via Facebook of Instagram.

Voor meer informatie kun je ook de website bezoeken van Pand-Zuid: www.pand-zuid.nl

Bron: Bijlage van de Noordoostpolder 22 maart 2018