Nieuw bij PAND-ZUID – VanillaFly Homedecoraties

Nieuw bij PAND-ZUID – VanillaFly Homedecoraties

VanillaFly is een Deens interieurmerk en leveren posters, wenskaarten en homeaccessoires aan winkels, onlineshops en retailers wereldwijd.

VanillaFly Homeaccessoires

De grote collectie biedt meer dan 300 verschillende kunstposters, zowel kleurposters als zwart-wit posters. De thuisaccessoires, wenskaarten en posterafdrukken zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen met de focus op het kunnen maken van een uniek interieur en woondecoratie met een randje. De posters zijn er in meerdere maten, – en zijn gemakkelijk te combineren – als een kleine wanddecoratie of een grotere galerijwand tot een compleet kamerdecor.

VanillaFly is gevestigd net buiten Kopenhagen in Denemarken, in 2010 opgericht door Helle Dittler en Merethe Lyck. Het merk VanillaFly werd voor het eerst op de markt gebracht in 2011 in Denemarken en snel uitgebreid in Scandinavië en wordt nu wereldwijd gedistribueerd.

VanillaFly heeft veel coole producten gemaakt om mensen te inspireren. Welkom in deze wereld, we delen het graag met je.

Klik hier voor een impressie