Pand-Zuid opent deuren

ACHTERGROND   Conceptstore brengt lifestyle onder één dak

Pand-Zuid opent deuren

EMMELOORD – Conceptstore Pand-Zuid is sinds kort geopend aan de Zuiderkade 14a in Emmeloord. In deze winkel worden allerlei trends bij elkaar gebracht onder een dak, terwijl de klant kan genieten van een broodje, gebak en een cappuccino.

Conceptstore Pand-Zuid

Lifestyle is het uitgangspunt in conceptstores, verzekeren de eigenaressen Vivienne Kemper en Yolanda Bosman. ‘De winkels zijn vaak kunstzinnig ingericht en hebben qua assortiment een mix van modemerken, accessoires, meubels en kunst.

Net zoals in onze winkel,’ legt Bosman uit.

Bij Pand-Zuid kunnen klanten op een mooie locatie heerlijk in boeken bladeren, kleding, woonaccessoires en cadeautjes kopen of een kop koffie drinken en wat eten.

‘Het prachtige pand geeft je het gevoel van thuiskomen. Het is een prettige plek.

We hebben gekozen voor een natuurlijke en comfortabele opzet van het assortiment en zijn hiermee volledig onderscheidend van andere winkels in een winkelstraat’, vertelt Kemper.

In de Emmeloordse conceptstore kun je slagen voor je volledige outfit. Comfortabele en stijlvolle kleding voor de casual look, maar ook voor feestelijke aangelegenheden. Bosman: ‘Wil je je interieur mooi inrichten of opnieuw aankleden? De laatste trends op het gebied van Home & Living vind je hier.’

www.pand-zuid.nl

Bron: FlevoPost NOP URK 8 november 2017

 

Afbeelding artikel Pand-Zuid

Afbeelding van artikel FlevoPost NOP URK 8 november 2017