Feestelijk opening PAND-ZUID Emmeloord

Feestelijk opening PAND-ZUID Emmeloord

Feestelijk opening PAND-ZUID Emmeloord

Feestelijke Opening Pand-ZuidVrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017 is de feestelijke opening van de conceptstore Pand-Zuid in Emmeloord.

Op de vrijdagochtend is er een Barista aanwezig en voor iedereen die langskomt een lekker kopje koffie.

Bij Pand-Zuid kun je slagen voor een volledige outfit. Comfortabele en stijlvolle kleding voor de casual look maar ook voor feestelijke aangelegenheden.

Wil je je interieur mooi inrichten en/of aankleden? De laatste trends op het gebied van Home & Living vind je hier.

Ook bestaat de mogelijkheid van het nuttigen van een heerlijk kop koffie met onder andere rijk belegde broodjes.

De conceptstore is gevestigd op een unieke locatie in Emmeloord, gelegen aan het water (De Urkervaart) en op loopafstand net buiten het centrum.

Het prachtige en op het zuiden gelegen pand, dat natuurlijk wordt verlicht door haar vele ramen, in combinatie met de ruime opzet van de winkel, geeft je het gevoel van rust en thuiskomen. Het is hierdoor ontspannen en relaxed winkelen.

Speciaal voor de feestelijke opening zijn er zes cadeaubonnen te verloten, drie lunchbonnen ter waarde van vijf-en-twintig euro en drie cadeaubonnen van vijftig, honderd en van honderdvijftig euro te besteden in de winkel.

De eigenaresses Yolanda Bosman en Vivienne Kemper heten iedereen van harte welkom in hun nieuwe winkel aan de Zuiderkade in Emmeloord. Je kunt er voor de deur parkeren 😉

Voor meer informatie over de winkel kunt u surfen naar www.pand-zuid.nl of volgen via Facebook Pand-Zuid en/of Instagram.